Конструктор із великими деталями 6832

Все о товаре
Характеристики
Отзывов
0
Условия доставки и оплаты
Рекомендуем
Готово до відправки 🚛
В наличии
Бренд: Technok Toys
Отзывы: 0
490.00 грн
Характеристики: (Смотреть все)
Бренд
Technok Toys
Стан
Новий
Тип
Конструктори
Матеріал
пластик
Рекомендований вік
2+
Країна виробник
Україна
Описание

Конструктор - це одна з найпопулярніших іграшок серед дітей різного віку, і не дарма! Він поєднує в собі розвагу, навчання і розвиток, роблячи навчання веселим і цікавим для малюків. У цьому конструкторі є 100 великих деталей, які ідеально підходять для дітей від 2 років і відкривають безмежні можливості для творчості.

Серед цих деталей є особливі елементи, такі як цеглини зі срізаними кутами, які дозволяють будувати кораблі або веселі тварини. А також платформи з колесами, що дозволяють створювати автомобілі, поїзди або навіть літаки. Фігурні елементи з зображеннями "очей", нанесені методом тамподруку, додають конструктору "життя", роблячи гру більш веселою і інтерактивною.

У наборі також є веселий самоскид з відкидним кузовом, який можна використовувати окремо або як доповнення до конструктора. За його допомогою можна перевозити елементи на будівельну площадку, гратися в пісочниці або на дитячому майданчику.

Конструктор "ТехноК" відповідає всім вимогам безпеки, відсутні гострі краї та сторонній запах. Деталі мають яскравий колір, який не залишається на дитячих пальчиках. Вони приємні на дотик, легко складаються, і зібрана конструкція є міцною і зберігає свою форму.

Кольорова пошагова інструкція включена в набір і допомагає дітям зрозуміти основи конструювання і розвиває їх уяву та просторове мислення.

Ігри з конструктором корисні для розвитку дітей у багатьох аспектах. Вони розвивають дрібну моторику і координацію рухів, навчають нових слів і понять, розвивають уяву і просторове мислення. Граючи в команді, діти навчаються співпрацювати, обговорювати рішення і вирішувати завдання разом.

Конструктор "ТехноК" - це відмінний інструмент для розвитку вашої дитини, який робить навчання веселим і захоплюючим досвідом.

Вага 1235 г

Габаритні розміри 35 х 25.5 х 23 см

Вік 2+


Завантажити інструкцію

лего

Характеристики
Общие характеристики
Бренд
Technok Toys
Стан
Новий
Матеріал
пластик
Рекомендований вік
2+
Країна виробник
Україна
Отзывы
0 / 5
средний рейтинг товара
0
0
0
0
0

Нет отзывов о данном товаре, станьте первым, оставьте свой отзыв.

-Новою поштою - за тарифами перевізника

-Укрпошта - за тарифами перевізника
- Актуальна наявність та ціна

- Повернення протягом 14 днів з моменту отримання товару
Конструктор із великими деталями 6832
490.00 грн
Швидка доставка Швидка доставка
Швидка доставка по всій країні
Доступні ціни Доступні ціни
Найкращі ціни на ринку завдяки прямим постачанням
Зручна оплата Зручна оплата
Безпечна оплата на розрахунковий рахунок підприємця (ФОП)